Osteopaat Franklin is een Praktijk voor Osteopathie en is gevestigd op 2 locaties, te weten Voorburg en Rotterdam-Kralingen. De praktijkzaken, afspraken, facturering en social media, worden gedraaid door Eva Mabayoje, echtgenote van Franklin.

Franklin Mabayoje

Ik ben Franklin Mabayoje en trotse papa van 4 prachtige kinderen en osteopaat.

Voordat ik mijn praktijk voor Osteopathie begon in 2010, ben ik meer dan 10 jaar werkzaam geweest als fysiotherapeut. Ook als fysiotherapeut had ik mijn eigen praktijk, gelegen in de Haagse wijk: Lage Veld. Daarvoor heb ik in diverse praktijken in Den Haag en Wassenaar waargenomen. Inmiddels al ruim 15 jaar ervaring binnen de gezondheidszorg en sinds 2013 ook als “gespecialiseerd” osteopaat aan het werk. Naast mijn werkervaring ben ik al papa sinds 2008 en ken dus ook het leven als echtgenoot van een zwangere vrouw, de bevalling, de slapeloze nachten en de zorgen die erbij komen als ouder. Dat ik als osteopaat kan bijdragen aan blije baby’s en dus ook blije ouders is een grote meerwaarde in mijn werk als osteopaat. De gezondheid van de patiënt staat immers centraal.

Praktijk Osteopaat Franklin is geregistreerd osteopaat bij de Nederlandse Osteopathie Federatie (NOF). Hierdoor worden de kosten vanuit de aanvullende verzekering (deels) vergoed.

Tevens is de praktijk aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO).

Specialisatiegebieden:

  • Osteopathie bij baby’s en kinderen.
  • Buik- en darmklachten bij volwassenen, baby’s en kinderen.
  • Lage rug en nek- en schouderklachten.
  • Osteopathisch Sport Consult

Na- en bijscholing:

Oktober 2011: Kinderosteopathie
Thema’s in de pediatrische osteopathie, vanuit een fasciale en membraneuze benadering.

September 2012-2013-2014: Postgraduaat osteopathie bij kinderen en de zwangere moeder.
Verschillende onderwerpen betreffende het behandelen van baby’s en kinderen en de zwangere moeder.

2013-2014: Osteopathie en de Neuro-Psycho-Immunologie (NPI), ‘Orgaanpsyche’.
Psychoneuro-immunologie (PNI) is de wetenschap die de interactie tussen psychologische processen, het zenuwstelsel en het immuunsysteem van het menselijk lichaam bestudeert. PNI heeft raakvlakken met de neurowetenschappen, de gedragswetenschappen, de immunologie en natuurlijk de klinische geneeskunde.

2019-heden: Osteopathie en (top)sport
Verschillende onderwerpen die raken aan diverse sporters, hun prestaties, fitheid en blessures.

Eva Mabayoje

Ik ben Eva Mabayoje, trotse mama van 4 kinderen en vrouw van Franklin. Naast mijn werk als directeur van Stichting Present Den Haag doe ik al jaren de administratie van de praktijk. Inmiddels hebben we steeds meer zaken gedigitaliseerd, waardoor mijn rol de afgelopen jaren steeds kleiner is geworden. Ik ben nog steeds bereikbaar voor onze patiënten met vragen die nu het beste via de mail gesteld kunnen worden. Natuurlijk mis ik nu de mooie verhalen vanuit de praktijk over de verlichting na jarenlange pijn, of de geboorte na een zware zwangerschap of aanloop naar die zwangerschap. Spreek ik nu niet meer ouders in paniek wegens een huilbaby, maar weet ik dat ze nog steeds na vaak maar een paar behandelingen gezegend zijn met weer een rustige en gezonde baby! Ook onze kinderen breng ik nog steeds ieder kwartaal even langs bij de praktijk om weer even lekker in het velletje te geraken. Komt u ook (weer) even langs voor een (preventieve) check-up? Want een goede gezondheid is toch wel heel belangrijk!