• baby behandeling
 • kind behandeling en onderzoek
 • behandeling glijvlakken dikkedarm
 • behandeling lage rug
 • buikpijn
 • Home
 • Kosten & Vergoeding

Kosten & Vergoeding

Praktijk Osteopaat Franklin is geregistreerd osteopaat bij de Nederlandse Osteopathie Federatie(NOF). Hierdoor worden de kosten , vanuit de aanvullende verzekeringen vergoed. 

Tevens is de praktijk aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie(NVO).

 

Tarieven Osteopaat Franklin:                            

 • Consult osteopathie volwassenen
60 min 95,- euro
 • Consult osteopathie baby's & kinderen
60 min 95,- euro
 • Eerste vervolgconsult baby's en kinderen
45 min 75,- euro
 • Vervolgconsult baby's & kinderen
30 min 65,- euro
 • Vervolgconsult volwassenen (alleen na overleg, zie onder)
30 min 65,- euro
 • Preventieve Periodieke osteopathische Controle, voor uitleg en kosten zie onder.

De eerste keer dat u komt met uw baby of kind is de behandeling 95,- euro. De eerste vervolgbehandeling duurt 45 min en kost 75,- euro. Ieder daarop volgend consult duurt 30 min en kost 65,- euro.

Voor volwassenen geldt dat iedere behandeling in principe 60 min duurt. Alleen na overleg met de osteopaat en na een intake zou hiervan afgeweken kunnen worden.

Een behandeling osteopathie is niet in de basisverzekering opgenomen. De meeste verzekeraars vergoeden de behandelingen osteopathie geheel of een gedeelte daarvan vanuit de aanvullende verzekering. Hoeveel, is afhankelijk van uw verzekeraar. U krijgt na de behandeling een factuur mee(papier of digitaal), met daarop de benodigde gegevens. Deze dient u direct na de behandeling te voldoen, middels pin of gepast contante betaling. De kosten gaan niet van uw eigen risico af.

In onze praktijk is een pinautomaat aanwezig. Voor een behandeling is geen verwijzing nodig van de huisarts.

Op alle overeenkomsten tot osteopathische behandeling, diensten en/of levering van goederen door Osteopaat Franklin zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing, tenzij vooraf schriftelijk nadrukkelijk anders overeengekomen.

Praktijk Osteopaat Franklin, splitst GEEN nota's. 

 


Preventieve Periodieke Osteopatische Controle (PPOC)

Per 1 april starten wij met een nieuwe mogelijkheid binnen de praktijk. Dit noemen wij de preventieve periodieke osteopatische controle, oftewel: PPOC. Het betreft een osteopatische controle die we van te voren eens per halfjaar of eens per kwartaal afspreken. De bedoeling is dat we spanningen of blokkades in het lichaam eruit kunnen halen alvorens deze een probleem gaan vormen. 

Met name rond drukke periodes in het leven kan het zinvol zijn om dit bij voorbaat af te spreken. Wij merken bijvoorbeeld dat kinderen aan het einde van een schoolperiode, dus vlak voor de kerstvakantie en zomervakantie, bol staan van de opgebouwde spanning. Voor volwassenen kan dit bijvoorbeeld gekoppeld zijn aan drukken periodes in uw werk. U kunt dus zelf de termijnen van uw PCC bepalen. Hierdoor blijft u niet te lang rondlopen met klachten. Daarnaast weet u zeker dat u een plekje heeft in de vaak volle agenda van onze osteopaten. U mag uw afspraak vervolgens 2x tot 10 dagen verplaatsen, mocht de afgesproken datum niet uitkomen. U krijgt bij deze afspraak een gereduceerd tarief.

 

PPOC voor kinderen:

50,- per 30 min consult ieder kwartaal

60,- per 30 min consult ieder half jaar

 

PPOC voor volwassenen:

80,- per 60 min consult ieder kwartaal

90,- per 60 min consult ieder half jaar